Изготовить Схемы планировочной организации в Сочи

SergeyDef | 17-02-2018

Качественно и профессионально! тел. 89286650035
Где взять СПОЗУ в Сочи.
Компания СтройИндустрия подготовит в рамках подготовки разрешения на строительство СПОЗУ в сроки от 2-х дней. Качественная СПОЗУ отвечает всем требованиям град. кодекса РФ.
Стоимость от 7000 рублей. Помогаем оформить разрешение на строительство. Делаем описания внешнего облика ИЖС

Expeditie stroom van de Waal

Rob Schuurmans | 12-07-2016

De fanfare doet op dit moment mee aan een serie optredens waarvan Muziektheater De Plaats de organisatie heeft. Onze locatie is een productieloods van de Scheepswerf. Reacties zijn overweldigend. Helaas is het niet bekend bij de lokale bevolking. Je mist echt iets als je daar geen kaartjes voor hebt gekocht.

Contact/feestavond

de Roberto's | 15-12-2014

Zaterdag 13 december, dat was vanwege de drukke agenda, de geplande datum voor de contactavond. De Roberto's hebben de muzikale omlijsting verzorgt en daar zelf heel veel plezier aan beleefd. Wij danken de aanwezige leden voor hun bijdrage aan de feestvreugde. Wij bedanken ook de barmannen voor de vloeistofstroom en Miranda en Dorothe voor het verzorgen van de hapjes. Volgend jaar weer? Wie weet, dat gaan we nog bekijken, ligt er waarschijnlijk aan of we al niet geboekt zijn voor veel geld in de States. De Roberto's.

HRe:Contact/feestavond

Roberto's (iig een deel ervan) | 29-11-2015

Geen boeking uit de states, zoals gesuggereerd door schrijver deel 1. Ook geen verzoek gehad van het bestuur dus wij gaan als onbezoldigde leden lekker genieten van de feestavond waar de muziek verzorgt gaat worden door een betaalde disk jockey.

concours Wijchen

Joep Oteman | 30-11-2014

Ik ben deze middag te gast geweest in het Mozaiek theater aldaar waar ik de laatste twee orkesten heb mogen beluisteren, ik heb genoten van de mooie uitvoeringen en wil de vereniging, dirigent en musici van harte feliciteren met het behaalde resultaat en Han in het bijzonder met zijn puike solo proficiat! Joep.

Re:concours Wijchen

Han Heijmink | 11-12-2014

Joep, bedankt voor je berichtje ! We zien elkaar vast wel weer even bij een gelegenheid. Succes met de euphonium !
Han

Afsluiting muzikaal jaar

Bertt Geutjes | 30-06-2013

het was weer een zeer geslaagde avond zowel muzikaal en natuurlijk zoals gewoonlijk weer keigezellig , ook de aankleding van het gebouw zag er weer fantastisch uit COMPLIMENT aan de mensen die dit toch maar weer voor elkaar hebben gekregen.

concour te hattem

nol gesthuizen | 03-06-2013

het zit er weer op we hebben een eerste prijs gehaald met promotie naar hoe dat we gepeeld hebben moeten we tevreden zijn
nol